Billetsalg til EM 2024 – Nyttig info som dig vil se kampene

Facebook
Twitter
LinkedIn

EM 2024 nærmer sig med hastige skridt, og spændingen stiger i takt med at datoerne for billetsalget offentliggøres. Som en ivrig fodboldfan, er det en periode fyldt med forventning. Og hvis du er på udkig efter EM fodboldtrøjen, er du landet det rette sted. Men først, lad os dykke ned i de vigtige informationer om billetsalget til EM 2024.

UEFA’s Officielle Billetsalg

Det officielle billetsalg til EM 2024 styres af UEFA. UEFA’s billetportal er nu åben for ansøgninger om billetter til alle kampe, og dette varer indtil den 26. oktober 2023. Priserne for billetterne varierer mellem 30 til 95 euro, og billetterne vil blive udtrukket og fordelt retfærdigt, således at hver ansøger har en lige stor chance for at få billetter. Men husk, det er vigtigt at ansøge senest den 26. oktober 2023 for at være med i lodtrækningen. Du kan ansøge om billetterne lige HER

Billetter Gennem Nationale Forbund

Efter den første runde billetsalg, vil en yderligere pulje af billetter blive tildelt de enkelte deltagende forbund. Dette vil ske efter lodtrækningen den 2. december 2023. Disse billetter vil blive fordelt fra de enkelte forbund, og det vil give fans en anden chance for at få billetter til dette spændende event.

I Danmark, vil DBU (Dansk Boldspil-Union) give yderligere information om denne billetfordeling efter en eventuel kvalifikation. Generelt henviser DBU til UEFA med hensyn til spørgsmål om billetportalen og ansøgning om billetter.

EM Fodboldtrøjen – Et Must-Have for Fans

Udover billetterne, er EM fodboldtrøjen et must-have for enhver fodboldentusiast. Med en EM fodboldtrøje kan du vise din støtte til dit favorithold, uanset hvor du befinder dig. Vores hjemmeside tilbyder et bredt udvalg af EM fodboldtrøjer, så du kan bære dit holds farver med stolthed.

Forbered dig på EM 2024

EM 2024 er en begivenhed, der bringer folk sammen fra hele Europa, og billetsalget er din chance for at være en del af denne unikke oplevelse. Sørg for at holde dig opdateret med de seneste nyheder om billetsalget, så du ikke går glip af chancen for at se dit favorithold kæmpe for sejren på fodboldbanen. Og glem ikke at sikre dig din EM fodboldtrøje, så du er klar til at støtte dit hold hele vejen!

Hvad syntes du ?

Klik på en stjerne for at give din bedømmelse!

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal stemmer 0

Ingen klik endnu, du kan blive den første!

Læs videre herunder