Hvad leder du efter af træningstøj?

Træningstøj der ikke sætter begrænsninger for hvad du vil

PUMA Trænings T-Shirt teamGOAL 23 – Sort/Asfalt Børn, størrelse YXS/116 cm

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 119,00 kr..

Nike Bukser Tech Fleece – Navy/Sort

Original price was: 799,00 kr..Current price is: 539,00 kr..

Hummel Trænings T-Shirt hmlLEAD Poly – Sort Børn

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 169,00 kr..

Hummel Spilletrøje hmlCORE XK Striped – Sort/Hvid, størrelse Small

Original price was: 279,95 kr..Current price is: 239,00 kr..

adidas Hættetrøje Tiro 21 – Navy/Hvid

Original price was: 499,00 kr..Current price is: 249,00 kr..

HALO Shorts – Rød

Original price was: 599,00 kr..Current price is: 449,00 kr..

PUMA Løbe T-Shirt Run – Sort Lange Ærmer

Original price was: 400,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

adidas Målmandshandske Tiro League – Hvid/Sort

Original price was: 399,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

Hummel Trænings T-Shirt hmlLEAD Poly – Grøn Børn

Original price was: 249,00 kr..Current price is: 149,00 kr..

Adidas Tiro 24 Competition Training shorts

279,00 kr.

Adidas Designed for Training Workout T-shirt

349,00 kr.

Hummel Spilletrøje Core Striped – Blå/Hvid Børn, størrelse 152 cm

249,95 kr.

Adidas Techfit Printed Crop Training tanktop

349,00 kr.

Nike Sweatpants NSW Tech Fleece – Grå/Sort Børn

Original price was: 599,95 kr..Current price is: 299,00 kr..

Nike Pro Tights Dri-FIT ADV Recovery – Grå/Sort

Original price was: 749,00 kr..Current price is: 519,00 kr..

Adidas Tailored HIIT Training 7/8 leggings

699,00 kr.

adidas Trænings T-Shirt – Grå

Original price was: 379,00 kr..Current price is: 279,00 kr..

Hummel Spilletrøje hmlCORE XK Striped – Sort/Gul, størrelse Small

Original price was: 279,95 kr..Current price is: 239,00 kr..

Nike Pro Løbeshorts Dri-FIT Flex – Navy/Sort

Original price was: 599,95 kr..Current price is: 299,00 kr..

New Balance Løbeshorts Impact Run 3 Split – Sort

299,00 kr.

Adidas Techfit Control x RHEON™ Full-Length tights

1.049,00 kr.

Hummel Spilletrøje Core – Rød Børn, størrelse 176 cm

Original price was: 179,00 kr..Current price is: 159,00 kr..

Nike T-shirt Park 20 – Navy/hvid, størrelse Small

Original price was: 189,00 kr..Current price is: 129,00 kr..

PUMA Trænings T-Shirt teamGOAL 23 – Rød/Rød Børn

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 99,00 kr..

Motion er vigtigt, enormt vigtigt faktisk. Der er så mange gode ved at dyrke regelmæssig motion. Mindst 30 minutter om dagen skal du have høj puls og hurtig vejrtrækning for at optimere dit helbred og forebygge både sygdom og skader. Du behøver ikke kunne løbe 5km på under 20 minutter, men bare holde dig normalt godt i stand modvirker så utrolig mange sygdomme. 
Yderlig, så påvirker motion også vores mentale helbred, og det er tydeligt at folk som dyrker reglmæssig motion, er gladere og har lettere til smil samt klare sig bedst i presset situationer. Så dyrk motion for livetskyld, det fortjener du! 
Vi har valgt en masse godt sportstøj her på siden, så kan du komme igang billigt og rigtig godt, man siger at beklædning er det halve arbejde, så har du fået købt dig tøj som beskytter mod vind og vejr, så har du også større tildens til at komme ud af døren med løbeskoene på. 
God fornøjelse !

Funktionelt træningstøj

Hvis du elsker at gå i fitnesscenteret, dyrke sport eller generelt bare tilbringe tid udendørs, ved du, hvor vigtigt det er at have sportstøj af høj kvalitet. Uanset om du er en ivrig løber eller foretrækker at bruge din tid i fitnesscentret på at løfte vægte, kan det rigtige tøj gøre hele forskellen, uanset om du er hobby motionist eller elite udøver. Træningstøj er mere end blot funktionelt; det hjælper dig med at opnå det perfekte resultat af din træning. Uanset om du leder efter noget sexet og komfortabelt til pole dance-timer med din partner eller bare ønsker noget, der føles godt på din hud når pulsen er i vejret på landevejen, er der mange ting at overveje, når du shopper træningstøj.
Hvis du også forsøger at finde noget, der gør det nemt at gå fra den ene aktivitet til den anden – så du ikke har for mange stykker tøj hængende i skabet – så læs videre i vores praktiske guide, der kommer lidt ind på, hvad du skal vide om køb af træningstøj til hele familien.

Hvad du skal kigge efter, når du køber træningstøj

Der er flere ting, du skal overveje. Det første, du skal tænke på, er, hvad du skal bruge træningstøj til. Når du ved det, kan du finde ud af, hvilken slags stof og syninger du har brug for. At finde det perfekte stof handler om at finde en balance mellem komfort, holdbarhed og åndbarhed. Sømmene er vigtige, fordi de er afgørende for, hvor længe dit træningstøj vil holde. Vægten er en anden faktor, der har direkte indflydelse på, hvordan du føler dig, mens du træner. Du vil gerne sikre dig, at det træningstøj, du køber, er let nok til, at du kan yde dit bedste. Tøjets materiale og tykkelse er også afgørende for din temperatur, mens du træner. Hvis du vil købe en jakke eller en trøje, skal du sørge for at tjekke mærkerne, så du ved, hvilke materialer der er egnede til udendørs aktiviteter, det er særligt vigtigt at du vælger materialer og træningstøj som er svedtransporterende. For det som du ønsker er at fjerne sveden bedst muligt, så bliver man ikke kold og dermed risiko for skader. Nike har for at tage et eksempel lavet deres Dry-Fit materiale, som er så fantastisk at du nærmest kan løbe solen sort og stadig have det behageligt. 

Træningstøj til kvinder

Kvinder, der dyrker sport, har ofte sværere ved at finde det rigtige træningstøj. Men kvinder har alle former og størrelser, og der findes ikke en standardmodel for træningstøj. Hvis du f.eks. er til den korte side, kan du blandt andet kigge efter leggings med en ankellang skridtlængde. Disse findes i forskellige længer og variationer og man kan også vælge en joggingbuks. Det skal helst være lette materialer af træningstøj til kvinder. Disse omfatter stoffer som spandex, polyester og nylon. Sports-bh’er er en særlig type bh, der giver støtte under træning, og det er alfa og omega at finde en sports bh som passer og er i høj kvalitet. Hvis du ikke er sikker på, hvilken slags sports-bh du skal købe, kan du altid besøge en butik ellers finder du her på siden, leverandøre med let returnering af varer, så er det ihvertfald ikke en hindring. for der findes mange forskellige modeller, og det er vigtigt, at det føles rigtigt. Der findes sports-bh’er til enhver form for træning, fra yoga til løb og er en vigtig del af træningstøj til kvinder.

Bedste sports-bh’er til kvinder

Det er vigtigt at finde de bedste sports-bh’er til kvinder, fordi de giver støtte til dine bryster, mens du træner. Kvinder, der træner i sports-bh’er, skal kun bekymre sig om at finde en model, der giver rigelig støtte, og ikke en model, der ser attraktiv ud. Der findes mange forskellige slags sports-bh’er til kvinder. Sports-BH’er findes i forskellige designs, materialer og støtte niveauer. Sports-bh’er til kvinder falder primært i tre kategorier baseret på deres design og støtteniveau. Det drejer sig om kompressions-sports-bh’er, indkapslings-sports-bh’er og konvertible sports-bh’er. Kompressions-bh’er giver mest støtte, mens indkapslings-bh’er giver moderat støtte.

De bedste shorts og træningsbukser til kvinder

Det kan være svært at finde de bedste shorts og bukser til kvinder. Det er vigtigt at finde shorts og bukser, der både giver komfort og funktionalitet. Sportsshorts og -bukser er populære valg, fordi de er designet til at være lette, åndbare og nemme at bevæge sig i. De har også ofte lommer til opbevaring af småting som dine nøgler, din pung eller din telefon. Sportsshorts til kvinder har et bredt udvalg af design og stoffer. Sportsshorts fås i mange forskellige længder og stoffer, herunder stoffer, der er vand- eller pletafvisende. Sportsbukser til kvinder fås i mange forskellige stoffer, designs og længder. Sportsbukser fås også i mange forskellige farver, designs og mønstre. Hvis du vil finde de bedste shorts og bukser til kvinder, skal du først overveje, hvilken type aktiviteter du har planer om at udføre i dem. Dette vil hjælpe dig med at indsnævre dine muligheder.

De bedste sportstrøjer til kvinder

Hvis du ønsker at finde de bedste sportstrøjer til kvinder, skal du overveje et par forskellige ting. Du vil gerne finde trøjer, der er lette, åndbare og fugttransporterende. Du vil også gerne finde trøjer med stoffer, der er designet til at være elastiske og lette at bevæge sig i. Du vil også gerne finde trøjer med moderne udseende og design. Dette er de bedste typer af træningstøj til kvinder, og de ting, du skal kigge efter, når du køber dem. Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, når du køber træningstøj til kvinder, er det tid til at vælge dine favoritter fra vores guide over det bedste træningstøj. Vi har skitseret alle de bedste træningstøj til kvinder nedenfor, så du nemt kan finde dine nye favoritter!

Træningstøj til mænd

De typer stof, som mænd typisk vælger til deres træningstøj, er designet til at være let og luftigt, især til sportsgrene lige fra golf, tennis eller løb. Også specielle klæder som er lavet til at løbe meget rundt i den varme sol. Træningstøj til mænd findes i mange forskellige modeller, herunder shorts, lange bukser og joggingbukser. Mænd vælger forskellige typer stof til deres træningstøj, f.eks. bomuld og syntetiske blandinger. De bruger også  spandex og nogle sportsgrene, som f.eks. cykling, indebære typisk at man skal bære cykelshorts af spandex.

Træningstøj til børn

Træningstøj til børn skal være behageligt, åndbart og let at bevæge sig i. Mens voksne ofte vælger stoffer, der transporterer sved væk, er børnetøj ofte lavet med et andet fokus. Børnetøj er ofte lavet med særlige overflader, f.eks. et gummibelagt stof, så børnene ikke glider og falder, når de kommer for tæt på jorden, hvilket kan ske meget, når børn dyrker sport. Træningstøj til børn skal også være let at rengøre og have en lang holdbarhed og give god beskyttelse over for vind og vejr, naturligvis også ridser.

Tips til køb af træningstøj

Hvis du skal købe træningstøj, er der et par ting, du kan gøre for at sikre, at du køber kvalitetsudstyr som holder længe. For det første skal du tage dig tid til at gennemgå artikler på nettet, eventuelt prøve forskellige stykker og få en fornemmelse af, hvad der passer til dig. Det er praktisk at handle online, og med en god returnerings politik, så sætter det ingen hindring for om du skulle bestille en forkert model eller størrelse. Så du kan sagtens få bestilt hjem i rigelige mængder for at få en fornemmelse af, hvad du kan lide. Sørg for, at du undersøger kvaliteten af stoffet og syningerne. En anden ting, du skal huske på, er, hvor du planlægger at bære dit træningstøj. Hvis du har tendens til at tilbringe din tid udenfor, f.eks mountainbiking i skoven, bør du sikre dig, at dit tøj er groft og slidstærkt nok til at kunne modstå skader fra buske, grus og andre udendørs elementer.

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter, er du klar til at shoppe til hele familien! Du kan med fordel lave en tjekliste over, hvad du skal kigge efter, når du køber træningstøj, så du er sikker på, at du ikke glemmer noget. Med træningstøj af høj kvalitet vil du og din familie være klar til at lege, motionere og have det sjovt udendørs.

De store fordele ved at dyrkesport

Det er et velkendt faktum, at fysisk aktivitet har mange positive virkninger på menneskekroppen. Det er imidlertid en udbredt antagelse, at disse fordele kommer med en uundgåelig omkostning for ens helbred. Folk, der motionerer for meget, bliver ofte stemplet som “besatte” eller “afhængige” og anses for at bringe deres sundhed i fare på lang sigt. Denne antagelse er baseret på flere undersøgelser, der viser, at intensiv højtydende sport kan have negative langtidseffekter på atleters knæ, skuldre og hofter. Men når vi ser nærmere på disse resultater, tegner der sig et helt andet billede end den almindelige opfattelse af risiciene ved at være aktiv atlet:

Muskler og knogler bliver stærkere og tættere.

Regelmæssig motion har den samme effekt på musklerne som vægtløftning. Dette fører til dannelse af nye muskelfibre og en forøgelse af musklernes størrelse. Det er vigtigt, at antallet af fibre forbliver det samme eller øges i områder som f.eks. hjertet eller lungerne, hvor dette er vigtigt for sundheden på lang sigt. Højintensiv træning kan også føre til en stigning i knogletætheden. Dette er vigtigt, fordi knogletætheden normalt falder med alderen, hvilket øger risikoen for brud.

Den kardiovaskulære kondition øges, hvilket har langsigtede fordele på blodtryk og kolesterol.

Højere træningsniveauer svarer til højere niveauer af mælkesyre i blodet. Dette er årsagen til den almindelige antagelse, at træning med høj intensitet er skadeligt for hjertet og har negative virkninger på helbredet på lang sigt. Et aktivt hjerte pumper imidlertid også mere blod og har en større slagvolumen (mængde blod, der pumpes pr. hjerteslag). Det betyder, at det er i stand til at kompensere for den mælkesyre, der ophobes i kroppen, og vende tilbage til sin normale tilstand hurtigere end et stillesiddende hjerte. Desuden fører fysisk aktivitet til betydelige forbedringer af blodtryk, kolesterol og insulinfølsomhed, hvilket er vigtige langsigtede sundhedsfordele.

Det er lettere for aktive mennesker at holde en sund vægt.

Motion kan hjælpe dig med at tabe dig, men hvad der ofte overses, er, at det også kan hjælpe dig med at bevare en sund vægt. Regelmæssig motion kan føre til en reduktion af appetitten og en stigning i den mængde energi, du forbrænder hver dag. Det betyder, at folk, der motionerer regelmæssigt, har lettere ved at undgå vægtøgning og holde en sund vægt på lang sigt.

Depression og angst er mindre sandsynlige hos aktive mennesker.

Det er en udbredt antagelse, at motion fører til kortvarige forbedringer af humøret, og at disse virkninger forsvinder, så snart man holder op med at motionere. Der er imidlertid beviser for, at regelmæssig fysisk aktivitet kan føre til langsigtede reduktioner i depression og angst. Det er vigtigt at bemærke, at disse virkninger er stærkest, når motionsniveauet er højt (dvs. mere end 30 minutter om dagen). Det betyder, at regelmæssig fysisk aktivitet kan være med til at mindske risikoen for at udvikle depression eller angst og reducere symptomerne hos personer, der allerede lider af disse mentale sundhedsproblemer.

Sport er hamrende sundt

I takt med at vi sidder længere og længere foran en skærm, uanset om det er job, computerspil eller tv derhjemme, så har det aldrig været vigtigere at tage sport med ind i sit daglige program. Målet om at være sund og være fysisk aktiv for at holde sygdom og depression så langt på afstand det er muligt. Der findes undersøgelser, som viser at regelmæssig motion er gavnlig for helbredet. Hvis du er en regelmæssig idrætsudøver, behøver du ikke at bekymre dig om dit helbred. Tværtimod foretager du positive ændringer i din krop og kan se frem til at leve et længere og sundere liv.

Hvad syntes du ?

Klik på en stjerne for at give din bedømmelse!

Gennemsnitlig bedømmelse 5 / 5. Antal stemmer 2

Ingen klik endnu, du kan blive den første!