Facebook
Twitter
LinkedIn

Danmarks nye EM fodboldtrøje 2024 !

Den danske EM landsholdstrøje 2024 

Hummel fylder 100 år i år, og i anledning af dette jubilæum og deres langvarige samarbejde med landsholdet har DBU og hummel samarbejdet om at designe en ny landsholdstrøje. Trøjen er inspireret af deres største fælles triumf, nemlig sejren ved EM i 1992, og indeholder flere designelementer, som er taget fra den ikoniske trøje fra dengang, herunder de karakteristiske rød-hvide striber på ærmerne. Landsholdet skal spille EM-kvalifikationskampe, som er det første skridt i at kvalificere sig til EM-slutrunden i Tyskland i 2024, hvor en ny triumf måske venter. Det er en vigtig og glædelig begivenhed for både hummel og landsholdet.

Hummel og DBU har som nævnt et stærkt og tæt samarbejde, og det har lykkes dem at skabe en ikonisk fodboldtrøje til EM 2024. Tidligere har de allerede bevist, at de er i stand til at lave flotte og bemærkelsesværdige designs, da de lancerede den sorte landsholdstrøje til VM i 2022. Trøjen var med til at markere 30-året for Danmarks sejr ved fodbold EM i 1992, og den blev hurtigt en favorit blandt fansene. Nu er den nye EM Fodbold trøje kommet på hylderne, og hvilken hyldest det er til EM 1992! EM Fodbold 2024 bliver det største nogensinde!

Fodbold EM 2024 forventes at blive en af de største og mest spændende begivenheder i europæisk fodboldhistorie, og det er kun naturligt, at alle fodboldfans ser frem til at se den nyeste dansk landsholdstrøje. Det er ikke kun vigtigt for fansene, men også for spillerne selv, da de vil bære trøjen med stolthed og repræsentere Danmark på den internationale scene.

Den nye landsholdstrøje 2023 er nok den fedeste vi har set længe, for med Hummels designevner og DBUs stolte traditioner i tankerne, har de leveret en EM Danmark trøje som bliver husket, da den sætter tankerne tilbage til EM 1992 hvor Danmark jo bekendt vandt. Danmarks landsholdstrøjer har altid været kendt for deres enkle, men elegante design, og som forventet, har den nye EM Danmark trøje fulgt denne tradition.

Uanset hvordan den nye landsholdstrøje ser ud, vil fodboldfans i Danmark og resten af verden helt sikkert være ivrige efter at købe den og bære den med stolthed under EM i fodbold 2024.

Fodbold EM 2024: En oversigt over turneringen

EM i fodbold er en af de mest spændende sportsbegivenheder i verden og vi vil herunder forsøge at svare på de mange spørgsmål omhandlende EM i fodbold som vi alle går og glæder os til! 

Vi ved allerede nu at EM i fodbold bliver afholdt hvert fjerde år, og til dette fantastiske sport event, samles de bedste fodboldhold i Europa for at konkurrere om titlen som Europamester. I år 2024 afholdes turneringen i 10 forskellige byer i Tyskland, og turneringen løber fra den 14. juni 2024 til den 14. juli 2024. 
Danmark skal naturligvis kæmpe alt vi kan for at vinde EM, måske kan vi opleve en lige så stor triumf som vi gjorde tilbage da vi vandt EM i fodbold 1992. Vores forældre husker dette som var det igår, nu er det den nye generations tur til at få denne enorme oplevelse at vinde EM i fodbold 2024!

Hvornår er der EM i fodbold igen mænd?

EM i fodbold for mænd afholdes hvert fjerde år. Den næste turnering vil finde sted i 2024.

Er der EM i fodbold hvert år?

Nej, EM i fodbold for mænd afholdes hvert fjerde år.

Hvornår spiller Danmark EM i fodbold?

Danmark er kvalificeret til EM i fodbold 2024, men det præcise tidspunkt for deres kampe vil blive offentliggjort senere.

De bedste hold i Europa er klar til at konkurrere

EM i fodbold er en turnering, hvor kun de bedste hold i Europa er inviteret til at deltage. I alt er der 24 hold, der konkurrerer om titlen som Europamester. Holdene er blevet opdelt i seks forskellige grupper, og de to bedste hold fra hver gruppe, samt de fire bedste tredjeplacerede hold, går videre til knockout-fasen.

Favoritter til at vinde fodbold EM

Der er altid hold, som er favoritter til at vinde EM i fodbold, og dette års turnering er ingen undtagelse. Tyskland, Frankrig og Spanien er nogle af de hold, som ofte nævnes som favoritter til at vinde turneringen. Men der er også mange andre hold, som har potentiale til at overraske og tage sejren og vi må jo ikke glemme at vi har et rigtig stærkt fodboldhold, og med den rette opbakning fra os danske fodboldfans, så kan vi sagtens løfte EM trofæet d. 14 juli 2024.

Hvor kan man se Danmarks landskampe?

Danmarks kampe vil blive vist på tv og livestreamet online på forskellige sportskanaler.

Hvem er den bedste fodboldspiller i 2023?

Det er svært at forudsige, hvem der vil være den bedste fodboldspiller i 2023, men nogle af de bedste spillere i dag inkluderer Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé.

Kan Danmark vinde fodbold em 2024?

Det er altid svært at forudsige, hvem der vil vinde en stor turnering som EM i fodbold, men med en stærk trup og en støttende fanbase er der ingen tvivl om, at Danmark vil forsøge at gå hele vejen og vinde turneringen i 2024.

De største stjerner i EM i fodbold

EM i fodbold er også en begivenhed, hvor de største stjerner i fodboldverdenen samles for at konkurrere mod hinanden. Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Kylian Mbappé er nogle af de største stjerner, som vil deltage i turneringen. Men der er også mange andre stjerner, som vil være med til at gøre turneringen spændende og underholdende.

De vigtigste kampe i EM i fodbold

Der er mange vigtige kampe i fodbold em, og det er svært at vælge de vigtigste. Men nogle af de kampe, som du ikke må gå glip af, er de indledende kampe mellem favoritholdene, knockout-kampene i semifinalerne og finalen, hvor vinderen af turneringen vil blive kåret.

Hvordan man kan se EM i fodbold

Fodbold EM er en af de mest sete sportsbegivenheder i verden, og der er mange forskellige måder at se turneringen på. Du kan se kampene live på tv eller streame dem online. Du kan også følge med i turneringen via forskellige sportsapps og -websites. 

Hvor bliver EM Finalen 2024 spillet?

EM-finalen i 2024 vil blive spillet på Olympiastadion i Berlin den 14. juli. Dette er en del af EM-turneringen, som bliver afholdt i Tyskland. Turneringen starter med åbningskampen i München Football Arena den 14. juni, hvor Tyskland vil spille mod en endnu ukendt modstander.

EM i fodbold 2024 vil blive afholdt i Tyskland fra 14. juni til 14. juli 2024, med kampe spilles i 10 forskellige værtsbyer​

EM (Europamesterskabet) er en stor fodboldturnering, hvor europæiske lande konkurrerer om titlen som europamestre. EM bliver afholdt hver 4 år

 Du kan se alle Danmarks fodboldkampe på TV 2 Live kanalen

Det danske herrelandshold er kvalificeret til at spille med under EM 2024 i Tyskland. 

Danmark vandt UEFA Europamesterskabet i fodbold i 1992. Turneringen blev afholdt i Sverige, og i finalen besejrede Danmark Tyskland med 2-0, hvilket var en bemærkelsesværdig præstation. Det er til dato Danmarks eneste sejr i UEFA Europamesterskabet.

Finalen i EM 2024 vil blive afholdt på Olympiastadion Berlin den 14. juli​

Ja! Lad os ihvertfald håbe det, du kan støtte det danske herrelandshold ved at bære den danske landsholdstrøje under alle kampene! Køb den her

Hvad syntes du ?

Klik på en stjerne for at give din bedømmelse!

Gennemsnitlig bedømmelse 4.4 / 5. Antal stemmer 7

Ingen klik endnu, du kan blive den første!

Læs videre herunder